Plannen voor de herfst

Geplaatst in: activiteiten | 0

Wederzijds bereidt workshops voor, waarbij thema’s uit het nieuw verschenen boek ‘Het maakt uit hoe je sterft’ verder worden uitgewerkt. Sommige workshops hebben een oefenkarakter, bij andere is er na de inleiding een gezamenlijk gesprek rond het thema.
De eerste workshop is gepland op zaterdagmiddag 21 september (13.30 inloop – 17.00 uur), in Arnhem, met als thema: “Praten over pijn”. Inleiding door Ingrid Deij, waarna onderling wordt geoefend. Maximaal 20 deelnemers.
De tweede workshop wordt verzorgd door Jaap van de Weg, op vrijdagavond 18 en zaterdag 19 oktober in Zeist. Jaap zal met maximaal 15 deelnemers oefenen aan het ontwikkelen van inzichten en ervaringen rond het voortbestaan na de dood.
De derde workshop is zaterdag 14 december. Luc Vandecasteele zal dan het loslatingsproces voor en na de dood met ons onderzoeken. Dit mede mede met het oog op euthanasie en het wezen van de dubbelganger. Maximaal 20 deelnemers. We zoeken nog een geschikte locatie in Zuid Nederland.

Nadere informatie vindt u vanaf juni op de website en in de najaars-nieuwsbrief die u begin september toegestuurd krijgt. Zie daarbij ook de agenda.

Deelname op volgorde van aanmelding.

Heeft u interesse, meld u dan alvast aan als geïnteresseerde via info@wederzijds-stervenscultuur.nl
Nadere informatie rond deze workshops (precieze titel, locatie, tijdsduur en kosten) staat binnenkort op de website,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *