Bijna-doodervaring van een wetenschapper

13 december 2018 | uitgelicht, Visie op sterven en de dood

Eben Alexander werd bekend door zijn boek ‘Proof of heaven’. Hij, een neurochirurg, was 7 dagen lang in een wereld waar hij allerlei ingrijpende ervaringen doormaakte. Een wereld die we allemaal zullen beleven als we overlijden. Daarvan is Eben Alexander zeker. Zijn visie op het leven is door zijn ervaring totaal veranderd.

Deze video is gepubliceerd op 12 april 2017

Het boek ‘Proof of heaven’ is vertaald in het Nederlands als ‘Na dit leven’.
Hier staat een korte introductie van het boek.3 Reacties

 1. Peter de Groot

  Heel belangrijk!

  Antwoord
 2. Guido Vermeire

  Ik vind het grandioos dan niet alleen Pim van Lommel of Raymond Moody over bijna doodervaringen spreken maar ook nu een NEUROCHIRURG . De bewijzen stapelen zich steeds meer en meer op. Een boek dat nog verder gaat dan de bijna doodervaringen is het boek “Een blik in het hiernamaals” van Jozef Rulof. Die zelfs niet dood moest zijn om ervaringen mee te maken die de bijna-doodservaringen volledig overstijgen net als Dante in de middeleeuwen. Hij trad al als kind uit zijn lichaam en is de ENIGE die IN het hiernamaals is geweest en alle overgangen en hemelen heeft beschreven tot in detail. Meer dan 27 boeken zijn door hem in trance geschreven. Hij was helderhorend, helderziend, genezend en schilderend medium. Uniek in onze geschiedenis. Hij stelde zijn lichaam ten dienste van zij die aan gene zijde leven. Ze begeleiden hem op zijn vele reizen IN het hiernamaals en schreven of praten door hem om de mensheid te overtuigen dat er geen dood bestaat.

  Antwoord
 3. Daniella Muysers

  Zelf heb ik ook een bijnadoodervaring meegemaakt en uittreding. Door een donkere tunnel gaan was angst aanjagend, maar dan naar een wit verblindend licht. Ik heb het Opperwezen gezien en heeft mij een boodschap nagelaten. Dat zien is een grote genade.
  Daardoor ben ik een spiritueel persoon geworden.
  Mijn taak is mensen helpen op de goede weg.
  Daniella Muysers

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...